HARDT speelt ”Als ik eerlijk ben”

 Als ik eerlijk ben 

Twee kunstenaressen, een liefdespaar, willen in een week een kunstzinnige installatie maken waarin ze de binnenwereld van (probleem) jongeren willen blootleggen. Ze doen dit omdat (negatief) gedrag van jongeren vaak totaal anders is dan wat er zich werkelijk vanbinnen afspeelt. Buiten de 5 deelnemers aan dit project is er ook een schilder, een spoken-word kunstenaar, een geluidskunstenaar en een camerateam die de installatie gaan realiseren. Iedereen verblijft een week op een terrein buiten de stad. De heftige deelnemers hebben allemaal hun eigen ontwikkeling, op scherp gezet door de hoge eisen die de vrouwen aan hen stellen. Ze doen extreme oefeningen om mechanismen te doorbreken. De vrouwen gaan hen te veel als ‘materiaal’ zien en verliezen uit het oog hoe het werkelijk met de deelnemers gaat. Als één van de vrouwen ook nog verliefd wordt op de schilder, explodeert het project. Het is een spannend verhaal vol afwisseling. Van keihard realisme tot betoverende dansen en projecties, van ontladende humor tot woeste bacchanalen. Met een ontknoping waarin liefde de boventoon voert.

Ook dit jaar spelen we weer op een spannende locatie, namelijk een grote loods op industrieterrein de Waard in Leiden.

Speeldata
23, 24(Kaarten beschikbaar), 25(Kaarten beschikbaar) en 26 juli (UITVERKOCHT) 2019 om 21.00 uur

Locatie: WIbar
Willem Barentszstraat 39
2315 TZ Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *